Ofertă de Primăvară! 10% Extra Reducere la TOATE PRODUSELE, stoc limitat! Folosește codul 10PROMO Vezi Produse

Valeriana – tratament naturist pentru anxietate

Anxietatea este o afectiune mentala care afecteaza milioane de oameni din toată lumea. Aceasta are drept simptome nervozitate, teama, ingrijorare si poate sa aiba efecte neplacute asupra vietii noastre zilnice.

Chiar daca sunt numeroase tratamente care pot ajuta la tratarea anxietătii, majoritatea persoanelor prefera remediile naturale pentru gestionarea simptomelor. Sunt mai multe remedii naturale care s-au dovedit a fi utile in tratarea anxietatii. Printre acestea se afla:

Cuprins:

Suplimente pe baza de plante – valeriana

Recapătă-ți echilibrul mental și somnul odihnitor cu ajutorul capsulelor cu Valeriană – Fabricat în Spania

100% VEGAN

Prețul inițial a fost: 99,00 lei.Prețul curent este: 45,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 1,50 lei per zi de tratament!

Stoc epuizat

Supliment pentru buna funcționare a sistemului nervos, cu efect antistress – Fabricat în Spania

Prețul inițial a fost: 116,00 lei.Prețul curent este: 57,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 1,90 lei per zi de tratament!

Plante cum ar fi radacina de valeriana au fost folosite timp de secole pentru a ameliora simptomele anxietatii si pentru a induce o senzatie de calm. S-a constatat ca passiflora, o alta planta cu efecte similare ale valerianei, are efecte anxiolitice care pot sa ajute la reducerea simptomelor tulburarii de anxietate generalizata.

O planta folosita tot in acest sens este kava, ce s-a dovedit a fi eficienta in imbunatatirea starii de spirit si reducerea anxietatii. Chiar daca radacina de varieriana este folosita de cele mai multe ori pentru somn, poate sa aiba totodata efecte anxiolitice.

Exercitii fizice utile pentru ameliorarea anxietatii

Exercitiile fizice pot avea un efect benefic in ceea ce priveste reducerea anxietatii datorita eliberarii de endorfine (substante chimice din creier ce imbunatatesc dispozitia). Activitatea fizica regulata poate sa fie de asemenea utila la imbunatatirea calitatii somnului si la reducerea stresului, factori care sunt esentiali pentru tratarea anxietatii.

Meditatia in combaterea anxietatii

Meditatia poate sa fie utila in privinta imbunatatirii constientizarii si a concentrarii, precum si la reducerea sentimentelor si a gandurilor negative. De asemenea, practici precum yoga si tai chi pot sa ajute la cresterea constientizarii corpului, iar exercitiile precum respiratia profunda pot reduce semnificativ anxietatea.

Efectul aromaterapiei asupra anxietatii

Aromaterapia cu uleiuri esentiale precum musetelul, lavanda si bergamota pot sa fie utile la reducerea anxietatii si promovarea starii de clam. Uleiurile aceste pot sa fie utilizate in diverse moduri, precum bai si uleiuri de masaj.

Impactul nutritiei asupra anxietatii

Dieta si nutritia sunt un factor important in ceea ce priveste gestionarea anxietatii. O dieta care este bogata in antioxidanti si nutrienti poate sa ajute la reducerea simptomelor anxietatii. Ajuta o dieta bogata in cereale integrale, fructe si legume, precum si proteine slabe. Acizii grasi din omega-3 care pot fi gasiti in alimente precum nuci, seminte si peste gras pot fi de asemenea utili la imbunatatirea starii de spirit.

Alimentele pe care trebuie sa le evitam pentru a ajuta la combaterea anxietatii sunt cofeina, alimentele procesate si alcoolul.

Mentinerea unor relatii pozitive

Mentinerea unor relatii pozitive cu prietenii si familia pot sa fie modalitati eficiente care ajuta la reducerea simptomelor de anxietate.

Alte aspecte de luat in considerare

Este important sa tinem cont de faptul ca fiecare persoana are o experienta unica atunci cand vine vorba de anxietate. De aceea, unele tratamente care functioneaza pentru unele persoane este posibil sa nu fie utile pentru alte persoane. Este important sa discutam cu un specialist care sa ne faca o recomandare si sa monitorizam efectele pe care le are tratamentul pentru a vedea daca este cel potrivit pentru noi.

In cazul unor persoane remediile naturale sunt eficiente, in timp ce in cazul altor persoane poate fi nevoie de un tratament mai puternic pentru gestionarea simptomelor. Este important sa se ia in considerare cauzele anxietatii. Tratamentul poate sa difere in functie de acestea.

Chiar daca remediile naturale pot sa fie utile si sa reduca simptomele anxietatii, este necesar daca ne confruntam cu anxietate severa sau care persista pentru o perioada indelungata sa ne consultam de asemenea cu un medic specialist care poate sa ne ajutam sa trecem peste aceasta sau sa o amelioram.

Acestia pot sa asigure un tratament complex, precum suplimente, terapie, precum si modificarea obiceiurilor din viata de zi cu zi care pot duce la aparitia anxietatii.

Este de asemenea important sa tinem cont de faptul ca gestionarea anxietatii este un proces de lunga durata si ca este normal ca unele zile sa fie mai bune, iar altele mai neplacute. De aceea este important sa fim consistenti in ceea ce priveste tratamentul pentru ca simptomele sa apara tot mai rar. De asemenea, cu timpul vom invata cum sa ne confruntam cu ele si cum sa le gestionam mai bine.

Sunt mai multe lucruri pe care daca le facem zilnic pot avea un impact pozitiv asupra starii noastre de spirit, precum si a sanatatii generale. Daca avem o dieta corespunzatoare, somn suficient, exercitii fizice in mod regulat, precum si folosirea unor tehnici de gestionare a stresului putem sa reducem anxietatea.

Concluzie si recomandari

Asadar, remediile naturale pot sa fie un adaos excelent la un plan de tratament complex pentru reducerea simptomelor anxietatii. Totusi, este important sa consultam un specialist pentru a vedea cum aceste suplimente functioneaza, precum si sa descoperim cauzele anxietatii pentru a vedea care este cel mai potrivit tratament in cazul nostru.

Cauzele sunt esentiale pentru ca anxietatea fiecaruia este diferita si este posibil sa avem nevoie de un tratament diferit. Este important sa invatam dupa ce aflam cauzele care sunt modalitatile prin care putem sa ne calmam zilnic atunci cand simptomele apar.

Pentru a face primul pas in combaterea anxietatii, recomandam Valeriana, care este un supliment naturist special creat pentru a combate starile de stres si anxietate, precum si pentru a promova senzatia de calm. Aceasta ajuta de asemenea la protejarea sistemului nervos central si a functii cognitive. Are proprietati antibacteriene, analgezice, sedative si anxiolitice.

Recapătă-ți echilibrul mental și somnul odihnitor cu ajutorul capsulelor cu Valeriană – Fabricat în Spania

100% VEGAN

Prețul inițial a fost: 99,00 lei.Prețul curent este: 45,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 1,50 lei per zi de tratament!

Stoc epuizat

Supliment pentru buna funcționare a sistemului nervos, cu efect antistress – Fabricat în Spania

Prețul inițial a fost: 116,00 lei.Prețul curent este: 57,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 1,90 lei per zi de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *