Remediu naturist pentru inflamatia articulatiilor

Inflamatia articulatiilor se mai numeste si artrita, fiind o afectiune des intalnita care provoaca rigiditate, umflaturi si durere la nivelul articulatiilor. Aceasta poate sa apara indiferent de varsta, fiind cauzata de ranire, tulburari autoimune si infectie. 

Chiar daca sunt numeroase tratamente pentru a trata inflamatia articulara, majoritatea oamenilor prefera sa apeleze la remedii naturale pentru ameliorarea simptomelor. 

Cuprins:

Remedii naturale populare pentru inflamarea articulatiilor

Supliment foarte concentrat cu 3 Ingrediente Active, creat pentru a ajuta la reducerea inflamațiilor și ameliorarea durerilor – Fabricat în Spania

100% VEGAN

92,00 lei TVA inclus

Mai puțin de 3,06 lei per zi de tratament!

174,00 lei TVA inclus

Mai puțin de 5,79 lei per zi de tratament!

246,00 lei TVA inclus

Mai puțin de 8,19 lei per zi de tratament!

Glucozomina

Un remediu natural popular pentru inflamatia articulara este glucozamina. Aceasta este un compus care se gaseste natural in corpul nostru si este esentiala pentru formarea cartilajului. Aceasta poate fi gasita si sub forma de supliment si este folosita pentru imbunatatirea mobilitatii articulatiilor. 

Condroitina

Un alt remediu care este considerat eficient pentru tratarea inflamatiei articulare este condroitina. Aceasta este un alt compus natural care se gaseste in organismul nostru si poate fi gasita sub forma de supliment. Aceasta ajuta la imbunatatirea mobilitatii articulare, la reducerea inflamatiei si a durerii. 

Turmeric

Aceasta planta este populara in tratarea inflamatiei articulare. Ingredientul activ care se gaseste in turmeric este curcumina, ce a fost demonstrat ca are proprietati antiinflamatorii. Turmericul poate sa fie administrat sub forma de supliment sau poate sa fie adaugat in alimente drept condiment.  

Ghimbir

O alta planta antiinflamatoare naturala este ghimbirul. Aceasta contine compusi care s-au dovedit utili in reducerea durerii si a inflamatiei. Ghimbirul poate sa fie folosit drept aliment, sub forma de supliment sau poate sa fie adaugat in alimente. 

Exercitii fizice

Exercitiile fizice ocupa un rol important in sanatatea articulatiilor si pot fi un remediu natural pentru inflamatia articulatiilor. Exercitii fizice precum inotul, mersul pe bicicleta, mersul pe jos pot sa fie utile la reducerea inflamatiei, la reducerea durerii si la imbunatatirea mobilitatii. 

Totusi, este important sa consultam un medic daca avem probleme cu articulatiilor, deoarece in unele cazuri nu sunt recomandate unele exercitii fizice. 

Dieta

Dieta are de asemenea un rol important in reducerea inflamatiei articulatiilor. Atunci cand consumam o dieta care este bogata in alimente antiinflamatorii, precum legumele, fructele, nucile si pestele, aceasta poate sa imbunatateasca sanatatea articulatiilor si in reducerea inflamatiei acestora. 

Acizii grasi Omega-3

Un alt remediu natural pentru inflamatia articulatiilor il reprezinta acizii grasi omega-3. Acestia pot fi gasiti in pesti precum sardinele, somonul si macronul, precum si in suplimente cum ar fi uleiul de peste. Acizii grasi de acest fel sunt cunoscuti datorita proprietatilor sale antiinflamatorii, iar studiile arataa ca pot fi utili la reducerea rigiditatii articulare si a durerii. 

Boswellia

Aceasta planta este utilizata in mod traditional pentru a trata inflamatiile articulare. Aceasta contine anumiti acizi care au proprietati antiinflamatorii. Suplimentele de boswellia pot fi gasite si ajuta la reducerea rigiditatii si a durerilor articulare. 

Piper Cayenne

Un alt remediu pentru inflamatii articulare este piperul cayenne. Acesta contine un ingredient activ care a fost dovedit ca are proprietati antiinflamatorii. Ingredientul activ care se gaseste in piperul cayenne este capsaicina, care poate fi gasit si sub forma de crema. Aceasta se aplica local pe zona articulatiilor afectate cu scopul reducerii durerii si a inflamatiei.

Gestionarea stresului

Pentru a preveni inflamatia articulatiilor este important sa gestionam stresul si sa mentinem o greutate sanatoasa. Stresul poate sa duca la aparitia inflamatiilor in tot corpul, iar excesul de greutate poate sa aduca stres suplimentar asupra articulatiilor. 

Sunt anumite tehnici de relaxare, precum respiratia profunda, meditatia si yoga ce pot sa ajute la mentinerea unei greutati sanatoase si la reducerea stresului. 

Gheara diavolului

Gheara diavolului este un remediu natural pentru inflamatia articulatiilor. Aceasta este o planta originara care provine din Africa de Sud si care se foloseste de secole pentru tratarea inflamatiilor si a durerilor articulare. Aceasta contine anumiti compusi care au proprietati antiinflamatorii. Sunt suplimente din gheara diavolului care pot sa reduca rigiditatea si durerea articulara. 

Samanta de telina

Aceasta este folosita de mult timp pentru a trata inflamatiile articulare. Samanta de telina contine anumiti compusi care au proprietati antiinflamatorii. Acestea ajuta la reducerea rigiditatii articulare si a durerii.

Bromelaina

Aceasta este o enzima care se gaseste in ananas si care are proprietati antiinflamatorii ce ajuta la reducerea rigiditatii si a durerii articulare. Bromelaina se gaseste sub forma de suplimente si poate sa fi folosita in combinatie cu alte remedii naturale, precum condroitina si glucozamina. 

Scoarta de salcie

Aceasta planta este folosita pentru a trata inflamatiile si durerile articulare. Contine compusi care se numesc salicina, despre care se stie ca au proprietati antiinflamatorii. Suplimentele din scoarta de salcie a fost dovedit ca sunt utile pentru reducerea rigiditatii si a durerii articulare.

Concluzie si recomandari

Asadar, inflamatia articulara este o afectiune des intalnita care poate sa provoaca rigiditate, durere si umflaturi la nivelul articulatiilor. Sunt mai multe remedii naturale care pot fi utile in remedierea inlamatiei articulare, precum glucozomina, condroitina, turmericul, ghimbirul si altele. Este de asememea important sa gestionam nivelul de stres si sa mentinem un nivel optim al greutatii pentru a nu crea presiune asupra articulatiilor. 

Recomandam un supliment care are in compozitia sa curcuma si ghimbir, ingrediente antiinflamatorii puternice. Acesta se numeste Curcurina si este util pentru reducerea durerilor articulare si a inflamatiilor. Poate de asemenea sa creasca nivelul de energie si sa ajute la combaterea aparitiei afectiunilor pielii. 

Incepe tratamentul acum si scapa de inflamatia articulatiilor!

Supliment foarte concentrat cu 3 Ingrediente Active, creat pentru a ajuta la reducerea inflamațiilor și ameliorarea durerilor – Fabricat în Spania

100% VEGAN

92,00 lei TVA inclus

Mai puțin de 3,06 lei per zi de tratament!

174,00 lei TVA inclus

Mai puțin de 5,79 lei per zi de tratament!

246,00 lei TVA inclus

Mai puțin de 8,19 lei per zi de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *