Novadiet

De mai bine de 30 de ani, scopul nostru principal este să aducem natura mai aproape de oameni. Avem grijă de sănătatea noastră și a voastră cu ajutorul alternativelor naturale. Noi suntem NovaDiet, companie spaniolă specializată în producția și comercializarea de suplimente naturiste de calitate superioară.

Filosofia noastră

„O viață sănătoasă și echilibrată!” este premisa după care ne ghidăm și obiectivul care ne motivează să continuăm să oferim răspunsuri persoanelor care vor să adopte acest stil de viață. Căutăm răspunsuri pentru cei care știu că „naturalul” este cea mai bună variantă pentru ei și pentru cei dragi.

Viziunea noastră este să devenim prima opțiune la nivel european pentru oamenii care caută alternative naturiste. Am creat produse care să acționeze eficient și să remedieze orice problemă care poate afecta starea de bine. La fel cum acționează și natura. Într-un echilibru perfect, natural.

Valori

Inovația, responsabilitatea, simplitatea, integritatea, încrederea, seriozitatea cu care tratăm fiecare angajament și respectul pentru mediul înconjurător sunt valorile în care credem, credințele care ne definesc.

De fiecare dată când concepem un nou produs, avem în minte dorința de a răspândi beneficiile utilizării plantelor medicinale și a produselor dietetice. Astfel, reușim de fiecare dată să creăm produse sigure și eficiente.

Investigare, dezvoltare și inovație

Susținerea unui nivel de exigență care caracterizează compania NovaDiet presupune asumarea compromisului de a munci în permanentă în parametrii bazați pe investigație, dezvoltare continuă și inovație constantă.

Astfel, investim continuu în modernizarea laboratoarelor noastre precum și în întărirea relațiilor cu oameni de știință și experți în nutriție și dietetică, persoane care garantează că produsele NovaDiet ating cele mai înalte standarde de calitate și fiabilitate.

Calitate

Experiența, profesionalismul și rigurozitatea controlului de calitate, aceștia sunt cei 3 piloni de bază ai comaniei noastre. Promisiunea calității se aplică în toate etapele: de la alegerea furnizorilor și a materiei prime, până la procesul final de dezvoltare, fabricare și distribuire a produselor.

NovaDiet a fost prima companie spaniolă care a obținut certificările ISO 22000 și ISO 9001 pentru respectarea standardelor internaționale în ceea ce privește  managementul calității și managementul siguranței alimentelor.

Îți vom arăta cât de simplu este să ai o viață sănătoasă și echilibrată cu ajutorul ingredientelor naturale. NovaDiet România te va ajuta să alegi alternative naturiste pentru a-ți atinge orice obiectiv când vine vorba de sănătate!

Produse originale

Garanția calității 45 de zile

Livrare gratuită de la 199 LEI

Livrare in 25 de țări