Ofertă de Primăvară! 10% Extra Reducere la TOATE PRODUSELE, stoc limitat! Folosește codul 10PROMO Vezi Produse

Acerola: superfructul care conține de 30 de ori mai multă vitamina C decât portocala

Cireșele Acerola sunt superfructe exotice, foarte cunoscute pentru conținutul lor extrem de bogat de vitamina C. În rândurile care urmează vom afla mai multe detalii interesante despre acestea și vom evidenția beneficiile pe care le oferă consumul lor în diverse forme.

Cuprins:

Ce este Acerola?

Spre deosebire cireșele obișnuite, cu care se poate spune că se înrudesc, cireșele Acerola cresc pe un arbust care aparține familiei de plante Malpighiaceae. În loc de sâmburi, ele conțin semințe comestibile, ceea ce le face mai curând legate de fructele de pădure. Nu greșim dacă spunem că se află undeva la intersecția dintre cireșe și fructe de pădure.

La fel ca boabele de Acai, cireșele Acerola au un conținut abundent de antioxidanți puternici, cunoscuți sub numele de antociani. Aceștia îi conferă superfructului acea culoare în nuanțe de roșu aprins.

Ce gust are o cireașă Acerola?

Are o aromă dulce, dar ascuțită, ușor înțepătoare, motiv pentru care este folosită în mod obișnuit în siropuri, gemuri sau sucuri, rareori fiind mâncată în mod direct.

O sursă excelentă de Vitamina C

Fără doar și poate, proprietatea principală a cireșelor Acerola este reprezentată de conținutul foarte ridicat de vitamina C care se regăsește în compoziția lor naturală.

E nevoie de doar 3 cireșe Acerola pentru a obține echivalentul în vitamina C a unei portocale. Astfel, raportat la greutatea acestor fructe, concluzionăm că cireșele Acerola conțin de până la 30 de ori mai multă vitamina C decât portocalele.

Supliment pentru copii sub formă de fiole buvabile, bazat pe o formulă complexă – Fabricat în Spania

Prețul inițial a fost: 147,00 lei.Prețul curent este: 72,75 lei. TVA inclus

Mai puțin de 2,42 lei per zi de tratament!

Vitamine și Antioxidanți

Cerol C – 1000 Mg – Extract De Acerola

Supliment nutritiv cu conținut ridicat de Acerola, sursă 100% naturală de Vitamina C – Fabricat în Spania

100% NATURAL, VEGAN

Prețul inițial a fost: 82,00 lei.Prețul curent este: 39,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 1,30 lei per zi de tratament!

De ce este vitamina C atât de importantă?

Vitamina C este un micronutrient esențial pe care organismul nu îl poate produce de unul singur. Asta înseamnă că trebuie absorbit din dietă, cu ajutorul alimentelor care îl conțin.

Cea mai la îndemână cale de acces spre vitamina C este prin intermediul consumului de fructe și legume, dar cum de cele mai multe ori absorbția nu este una foarte ridicată, majoritatea oamenilor apelează la ajutorul suplimentelor.

Acestea, datorită dozelor potrivite și a tehnologiilor revoluționare de încapsulare, ajută la prevenirea deficiențelor de vitamina C care pot provoca dezechilibre majore în interiorul organismului, în condițiile în care vitamina C este implicată în majoritatea funcțiilor organismului.

Astfel, ea influențează în mod direct asimilarea altor vitamine, minerale sau compuși proteici, cel mai cunoscut și în același timp important dintre aceștia fiind colagenul, în producția naturală a căruia joacă un rol determinant.

3 motive care te vor determina să adaugi dieta ta Acerola

Datorită cantităților mari de vitamina C și altor vitamine și minerale esențiale din compoziție, acest fruct tropical oferă o gamă largă de avantaje pentru sănătate.

Motivul 1 - Îți va consolida sistemul imunitar

După cum am menționat și anterior, Acerola ca sursă bogată de vitamina C, are proprietăți antivirale, antioxidate și antifungice. Poate fi folosită pentru a ajuta la combaterea răcelii și gripei. Este cunoscută legătura directă dintre  consumul vitamina C și un sistem imunitar puternic.

Acest lucru se datorează faptului că vitamina C încurajează producerea de celule albe din sânge, cunoscute sub numele de limfocite și fagocite. Aceste celule ajută la protejarea corpul împotriva unui număr mare de infecții și viruși. Din acest motiv, s-a demonstrat că un consum de vitamina C în perioada răcelii poate reduce semnificativ durata de manifestare a acesteia.

Motivul 2 - Sprijină sistemul nervos și funcțiile creierului

Nu de puține ori se întâmplă să ne simțim epuizați din punct de vedere mental și să avem nevoie de un impuls al creierului. Cireșele Acerola ne pot ajuta! Datorită nivelului ridicat de antociani, aceste fructe pot îmbunătăți funcțiile receptorilor creierului și pot preveni pierderile de memorie și alte tulburări cognitive.

Datorită nivelului lor ridicat de antioxidanți, cireșele Acerola pot reduce, de asemenea, inflamația și stress-ul oxidativ care provoacă leziuni celulelor creierului, precum și neuronilor. Acești antioxidanți sunt de ajutor inclusiv în  încetinirea progresiei tulburărilor neurodegenerative, cum ar fi boala Alzheimer, boala Parkinson sau boala Huntington.

Motivul 3 - Protejează frumusețea și integritatea pielii

Dacă pielea ta arată tern, uscat sau are un aspect iritat, Acerola poate fi o soluție! Vitamina C este vitală inclusiv pentru sănătatea pielii. Indiferent dacă este aplicată local sau consumată, vitamina C poate reduce inflamația și chiar roșeața pielii datorită proprietăților sale puternice antiinflamatorii. Pielea mai tânără conține concentrații suficient de mari de vitamina C, dar pe măsură ce îmbătrânim, aceste concentrații se diminuează, provocând pierderi semnificative de colagen și elastină. Acest lucru are ca rezultat apariția de linii fine și riduri.

Din fericire, s-a dovedit că vitamina C stimulează producția de colagen și chiar încetinește deteriorarea pielii îmbătrânite. Tot în sprijinul pielii, Acerola poate oferi totodată și hidratare profundă, deoarece reduce pierderile de apă transepidermică și permite pielii să rețină mai bine umiditatea. Mai mult decât atât, o altă vitamina care promovează sănătatea pielii este vitamina A, care poate fi găsită de asemenea, în doze ceva mai mici, în compoziția naturală a cireșelor Acerola.

Unde poți găsi cireșe Acerola?

Acerola este originară din zona Caraibelor și crește în principal în zonele calde și tropicale ale lumii. De aceea, a primit și porecla de „Cireașa Barbados”. Deci, dacă nu te afli în Caraibe sau în alte zone tropicale, probabil că îți va fi foarte greu să găsești cireșe Acerola proaspete. Întrucât ele sunt foarte perisabile – boabele se descompun în cinci zile de la recoltare – este mai probabil să le găsești în comerț cel mult sub formă de pudră.

Acerola în suplimente cu absorbție maximă

De aceea, venim în întâmpinarea ta și îți oferim o alternativă eficientă cu ajutorul căreia să te poți bucura de toate beneficiile pe care ți le poate oferi Acerola – Cerol C, care este un supliment nutritiv de ultimă generație, produs de compania Novadiet, unul dintre cei mai prestigioși producători de suplimente din Europa. Este prezent sub formă de tablete masticabile orodisperabile, adică sunt tablete cu dizolvare directă în cavitatea bucală. În acest fel, beneficiezi de o absorbție ridicată, o eficacitate pe măsură, iar gustul este unul delicios pe care îl vei îndrăgi.

Supliment pentru copii sub formă de fiole buvabile, bazat pe o formulă complexă – Fabricat în Spania

Prețul inițial a fost: 147,00 lei.Prețul curent este: 72,75 lei. TVA inclus

Mai puțin de 2,42 lei per zi de tratament!

Vitamine și Antioxidanți

Cerol C – 1000 Mg – Extract De Acerola

Supliment nutritiv cu conținut ridicat de Acerola, sursă 100% naturală de Vitamina C – Fabricat în Spania

100% NATURAL, VEGAN

Prețul inițial a fost: 82,00 lei.Prețul curent este: 39,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 1,30 lei per zi de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *