Ofertă de Primăvară! 10% Extra Reducere la TOATE PRODUSELE, stoc limitat! Folosește codul 10PROMO Vezi Produse

Detoxifiere – metode naturiste

Detoxifiere – metode naturiste

Ce este detoxifierea?

Detoxifierea este procesul de eliminare a toxinelor din organism. Aceasta se poate face prin metode diferite, inclusiv prin schimbari de dieta, prin post, precum si prin utilizarea anumitor medicamente sau suplimente. Detoxifierea este folosita de cele mai multe ori in contextul tratamentului pentru abuzul substantelor, dar poate sa se refere si la eliminarea toxinelor din organism in general, precum cele cauzate de factori de mediu precum expunerea la poluare. 

Cuprins:

Digestive și Hepatice

Gotil-1200 – Detoxifica Organismul

Supliment special creat pentru eliminarea exceselor din organism – Fabricat în Spania

Prețul inițial a fost: 189,00 lei.Prețul curent este: 93,75 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,12 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 378,00 lei.Prețul curent este: 180,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 5,99 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 567,00 lei.Prețul curent este: 258,75 lei. TVA inclus

Mai puțin de 8,62 lei per zi de tratament!

Metode naturale de detoxifiere

Sunt mai multe modalitati naturale de detoxifiere. Printre acestea se afla: 

Hidratare eficienta

Daca consumam o cantitate suficienta de apa, acest lucru ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Este de asemenea utila la digestie. Este recomandat sa bem cel putin 8 pahare de apa pe zi. 

Dieta sanatoasa

Daca incorporam in stilul nostru de viata o dieta sanatoasa, aceasta ajuta la detoxifierea organismului pe cale naturala. O dieta sanatoasa este o dieta care are in componenta sa cereale integrale, proteine slabe, fructe si legume.  

Exercitii fizice regulate

Activitatile fizice regulare pot sa ajute la imbunatatirea sistemului limfatic care este responsabil pentru eliminarea toxinelor din organism, precum si la cresterea circulatiei.  

Somn suficient

Sa avem somn adecvat este extrem de important pentru detoxifierea organismului. Acesta poate sa sustina la procesele naturale de detoxifierea a organismului.  

Reducerea stresului

Daca suferim de stres cronic, acesta poate sa afecteze sistemele de detoxifiere ale organismului. De aceea este important sa gasim modalitati de reducere a stresului, precum yoga, meditatia, precum si alte tehnici de relaxare.  

Transpiratia

O modalitate naturale prin care organismul elibereaza toxinele este transpiratia. Sauna, sesiunile de yoga si exercitiile fizice regulate pot sa ajute la promovarea transpiratiei, asadar, a detoxifierii. 

Suplimente

Sunt unele suplimente, precum radacina de papadie, ciulinul de lapte pot sa ajute la sustinerea ficatului, care este unul dintre principalele organe de detoxifiere ale organismului. Mai mult decat atat, probioticele si prebioticele pot sa ajute la promovarea sanatatii intestinului, care are un rol esential pentru o digestie corecta si pentru eliminarea toxinelor.  

Ierburi

Sunt anumile plante, precum ar fi ghimbirul, coriandrul si turmericul, care au fost folosite de secole in medicina traditionala pentru sustinerea proceselor naturale de detoxifiere ale organismului. Acestea pot fi consumate sub forma de capsule, pot fi adaugate in mancare si pot fi consumate sub forma de ceaiuri.   

Respiratie profunda

Exercitiile de respiratie profunda pot fi utile la eliminarea toxinelor din organism prin cresterea nivelului de oxigen din sange. 

Cum ne putem da seama ca avem nevoie de detoxifiere?

Este recomandat ca toata lumea sa isi detoxifice corpul cel putin o data pe an. Cu toate acestea, este important ca persoanele care alapteaza, a copiilor, precum si a persoanelor care au boli cronice sa consulte opinia unui medic inainte de a incepe procesul.  

In zilele noastre sunt tot mai multe toxine in mediul inconjurator, motiv pentru care este extrem de important sa includem detoxifierea regulata in rutina noastra. Este recomandat sa incepem detoxifierea daca avem parte de simptome precum:  

  • Alergii 
  • Cearcane 
  • Piele iritata 
  • Oboseala inexplicabila 
  • Balonare 
  • Probleme menstruale 
  • Infectie de grad scazut 
  • Confuzie mentala  

Alte lucruri de luat in considerare

Totodata, este important sa retinem ca aceste metode pot sa ajute la sustinerea proceselor naturale de detoxifiere a organismului. Nu trebuie sa fie folosite drept inlocuitor al unui tratament medical sau folosite drept modalitate de detoxifiere de la anumite substante.  

O alta modalitate naturale de detoxifiere a organismului este postul. Lipsa alimentelor pentru o anumita perioada de timp sau postul intermitent pot sa ajute organismul sa faca o pauza de la digestia constanta a alimentelor, ceea ce permite organimsul sa se concentreze pe detoxifiere.  

Sunt mai multe tipuri de post, printre care postul intermitent, perioadele mai lungi de post, precum si alimentatia cu restrictii de timp. Este important sa retinem ca postul trebuie sa fie facut sub indrumarea unui profesionist ce activeaza in domeniul sanatatii.  

Mai mult decat atat, sunt unele practici precum tai chi si yoga ce pot avea un impact major pentru detoxifierea organismului. Astfel de practici se concentreaza pe miscare si respiratie, care pot sa ajute la imbunatatirea circulatiei generale, precum si la stimularea sistemului limfatic.   

Este important sa fim atenti la produsele pe care le folosim pe piele si in casa noastra. Sunt multe produse de curatenie si de ingrijire persoanala, iar acestea pot sa fie daunatoare pentru sanatatea noastra. De aceea este important sa cautam produse care sunt etichetate drept fiind produse naturale sau organice si sa luam in considerare posibilitate de a face propriile produse de curatare. Putem face asta cu ajutorul unor ingrediente simple, precum bicarbonatul de sodiu si otetul.   

Concluzie si recomandari

Asadar, sunt mai multe metode naturale de detoxifiere a organismului. Printre acestea se numara hidratarea corespunzatoare a organimului, exercitii fizice regulate, somn suficient, o dieta sanatoasa, reducerea stresului si multe alte metode. Este important sa alegem varianta care este cea mai potrivita pentru noi si sa ne axam pe ariile carora nu le-am acordat atentie anterior.  

Detoxifierea organismului are un rol important pentru o sanatate generala optima a organismului nostru. Alege o metoda care ti se potriveste. 

Este important si sa ne dam seama cand avem nevoie de detexofiere prin identificarea simptomelor care apar frecvent in aceasta situatie.  

O varianta este suplimentarea, iar cea mai potrivita varianta este folosirea suplimentelor naturale. Recomandam in acest sens Gotil – 1200, care regleaza nivelul de acid, reduce stresul, induce un somn linistitor si sprijina sanatatea cardiovasculara.  

Digestive și Hepatice

Gotil-1200 – Detoxifica Organismul

Supliment special creat pentru eliminarea exceselor din organism – Fabricat în Spania

Prețul inițial a fost: 189,00 lei.Prețul curent este: 93,75 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,12 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 378,00 lei.Prețul curent este: 180,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 5,99 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 567,00 lei.Prețul curent este: 258,75 lei. TVA inclus

Mai puțin de 8,62 lei per zi de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *